Virtuele Maagband


Afvallen en slank blijven met de virtuele maagband.
Sinds 2013 introduceren we het meest revolutionaire en effectiefste afslanksysteem dat niet gebaseerd is op het uithongeren van je lichaam, het tellen van calorieën, intensief sporten, slikken van pillen of een speciale dieet.

Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose, is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose” een écht werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken, met alle voordelen van een ‘normale’ maagband.
Een virtuele maagband is vooral heel nuttig voor mensen die te veel eten, of heel de dag door eten. Je hebt alleen niet de nadelen van de fysieke maagband. En de resultaten van de virtuele maagband zijn, wereldwijd beschouwd, ook nog eens een stuk hoger.
Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een ‘normale’ maagband, is de virtuele maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen en heeft geen slachtoffers!

Ik wil je eerst vragen om even stil te staan bij het woord DIEET … Hoe voel je, je dan? Geïnspireerd, ontspannen en enthousiast? Of eerder depressief, beperkt en berooft? Voor meer dan 90% van de mensen geldt het tweede.

Met hypnotherapie is het nu mogelijk om een écht werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken. Dit programma hebben we ontwikkeld voor mensen die ondanks vele diëten elke keer falen. Misschien herken je het wel het jo-jo effect. Daar is een reden voor waar we later op terug komen.
Het is uiteraard belangrijk hoeveel je eet. Maar we kennen allemaal wel van die mensen die alles kunnen eten wat ze willen maar niet dik worden. Of van die mensen die weinig eten en nog steeds aan komen. We kennen de emotionele eters, stress eters en mensen met een stofwisselingsprobleem. Natuurlijk zijn er een aantal medische aandoeningen die gewichtstoename kunnen veroorzaken. Maar in de meeste gevallen is de gewichtstoename gerelateerd aan wat ze in hun lichaam stoppen, wat ze eten en hoe ze calorieën verbranden.
Gewichtstoename is vaak een programma dat we ontwikkelt hebben. Met een hypnose sessie zorgen wij ervoor dat jouw programma weer gereset wordt naar zijn natuurlijk staat.
Misschien vraag je je af of je de virtuele maagband kunt vergelijken met een échte maagband. Jazeker kun je dat, hieronder zal ik dit toelichten.

Wat zijn de voordelen van dit programma
Dankzij de huidige hypnose technieken kunnen we onder hypnose een “échte” maagband operatie uitvoeren. Alleen zal dit een denkbeeldige operatie zijn. Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het neemt dit aan voor waar!

een ECHTE virtuele maagband wordt geplaatst en geeft jou hetzelfde voldane gevoel. Echter zonder alle nadelen!

De Virtuele Maagband is een denkbeeldige maagband die aangebracht wordt tijdens een hypnose sessie. Maar het is veel meer dan dat. Het is een volwaardig programma van 4 sessies om de controle over je eet- en drinkgedrag weer terug te krijgen. Dat betekent dat je geest sterker wordt dan de emoties die aanzetten tot verkeerde keuzes.

In de praktijk, met een “échte” operatieve maagband, moet je je bewust zijn van alle risico’s van zo’n operatie (herstelperiode, complicaties, het risico van bloedpropjes…). Met de virtuele maagband heb je alle voordelen zonder de negatieve bijwerkingen! Geen narcose en geen littekens!
En dan hebben we het financiële plaatje nog niet eens bekeken.
 
Hoe ziet het programma eruit

Het ‘virtuele maagband’ programma bestaat uit 4 sessies. Na de eerste sessie krijg je een MP3 mee. Die je dagelijks gaat beluisteren waardoor je zal merken dat je veel sneller voldaan bent, minder eet en meer gewicht zal verliezen.

Wat doet het ‘virtuele maagband’ programma voor jou!

Sabotage stoppen
Je motiveren om je doel te bereiken, te versterken en te behouden
Vetverbranding van het lichaam verhogen
Je maag verkleinen (Virtuele Maagband)
Het verlangen je lichaam te bewegen verhogen
Je eetlust in toom houden en je bloedsuiker stabiliseren
Je langzamer doen eten en snel eten stoppen
Je slechte gewoontes verwijderen
Een positief zelfbeeld programmeren
Je verlangen naar gezond en voedzaam eten verhogen
Je geluk, gezondheid en vitaliteit vergroten


Want…… ‘ook jij kan het” en dat ga je ook weer voelen 
 
De virtuele Maagband

De virtuele maagband is een perfect alternatief voor de echte maagband operatie met een hoger slagingspercentage en geen complicaties. Wil je ook weer de controle terug?