Tarieven & werkwijze 


De omstandigheden kun je niet altijd veranderen, maar wel de manier waarop je daarmee omgaat!
Het voordeel van hypnose is dat we relatief snel tot de kern kunnen komen. Hierdoor werkt hypnotherapie veel sneller en effectiever dan reguliere behandelingen bij een psychiater.
Heb jij behoefte aan verandering in je gedrag, gevoel of andere zaken waar je tegen aan loopt in je dagelijkse leven?  

Lees meer over de tarieven en de inhoud van de hypnose-sessies.
Tarieven


 Hypnose sessie:                                                                          € 125  per sessie
 
 Hypnose sessie voor kinderen t/m 14 jaar:                          € 90   per sessie

  gemiddeld vier sessie nodig

Virtuele maagmand                                                                     €  599.00

 Vier sessies en persoonlijke coaching


Betalingen zijn per pin of contant  ter plaatse .


Bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW.
 
Annuleren is gratis tot 24 uur voor aanvang van de behandeling. Binnen 24 uur voor aanvang kun je de reservering kosteloos verzetten. Het volledige tarief wordt in rekening gebracht bij het niet verschijnen op de afspraak.
Werkwijze


Tijdens hypnose ben je volledig bewust van wat er gebeurd en wordt gezegd. Een veel gehoorde opmerking is dat cliënten nog nooit zo ontspannen zijn geweest als tijdens de sessie. Ze kijken dan ook uit naar de volgende.De eerste sessie:
De eerste sessie duurt ongeveer 1.5 uur, waarbij ik je graag wat beter wil leren kennen en meer wil weten over je probleem. Daarna leg ik uit wat hypnose is en maak je geleidelijk kennis met hypnose.


De tweede sessie:
Bij de tweede sessie gaan we bespreken wat er na de eerste sessie is veranderd. Wat gaat goed? Of zijn er misschien andere dingen die naar voren komen?

Vaak is het namelijk zo dat een probleem is opgebouwd uit verschillende “lagen”. Ik vergelijk het wel eens met de metafoor van een “ui”.   Wanneer je er een laagje hebt afgehaald, wordt het volgende laagje “ui” zichtbaar. Deze halen we weg totdat we op de kern zijn, en er geen probleem meer is.

Bij de tweede sessie ga je ervaren dat de hypnose veel dieper en intenser is. Dit komt omdat mensen de eerste keer toch spanning voelen voor het onbekende. De tweede keer weet je hoe het werkt en geef je jezelf makkelijker over, waardoor de hypnose steeds dieper wordt en de sessies intenser.


De derde sessie:
Tussen de tweede en derde sessie zit een paar weken tijd tussen. In de derde sessie evalueren we. We kijken of er nog “restjes” van het probleem zijn en die gaan we aanpakken indien dit het geval is.

Verder zet ik de veranderingen nog extra kracht bij en geef ik mensen extra tips en advies.Gemiddeld zijn de meeste mensen met drie sessies klaar!

Mochten je daarna nog meer sessies willen, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.

We reageren niet allemaal op dezelfde manier op een therapie, net zomin als op medicijnen.  Geen enkele arts, psychiater, psycholoog, psychotherapeut of therapeut kan een garantie geven. Dus ook geen enkele hypnotherapeut is dus in de mogelijkheid om het eindresultaat te garanderen. De cliënt voorspiegelen dat resultaten gegarandeerd zijn, zou dus niet alleen onjuist zijn, maar ook onethisch. Ik kan enkel garanderen dat ik mijn vakbekwaamheid inzet om je te helpen. Een deel van het werk ligt daarom ook bij jezelf.