Over Mij

Dáár stond ik dan...
30 Juni 2015: Daar sta ik dan met een doosje vol persoonlijke bezittingen. Na 16 jaar trouwe dienst stopte het en de knip op de deur, de crisis was te groot voor onze drogisterij. En daar ging ik, de wereld aan mijn voeten, elke weg was mogelijk, maar welke weg moet ik kiezen? Welke weg past echt het beste bij mij? Ik wist het niet meer en vroeg om hulp bij iemand die al verder op weg was, een soort van tomtom… Ik begreep nu dat ikzelf mijn doel moest bepalen, de route werd alleen maar aangegeven en bijgestuurd. Alleen deze tomtom had geen update meer van deze tijd waardoor ik verdwaalde, op kronkelende paadjes terecht kwam met minder mooi asfalt en ook nog eens voorzien van kuilen. Ik raakte verdwaald en besloot op mijn eigen stuurmanskunst te vertrouwen en voordat ik dacht weer bij de juiste weg te zijn aangekomen, moest ik eerst nog een heuvel over. Ik vertrouwde op mijn eigen stuurmanskunst en eenmaal bovenop de heuvel was het uitzicht prachtig en nu kon ik opeens heel ver kijken, zoveel verder wat ik niet kon zien vanaf de doorgaande weg die ik bleef volgen. Deze wereld zag er anders uit en zoveel mooier, waarom had niemand mij hierover verteld?

Uitzicht...
Bovenop de heuvel stond ik genietend van het prachtige uitzicht en opeens wist ik het! Ik wist welke route ik ging nemen. De route met weinig belopen paadjes, vol met spanning en avontuur en ik durfde het aan om mijn voetstappen op die paadjes achter te gaan laten. Hoe vaker ik liep over deze paadjes hoe duidelijker mijn voetstappen duidelijk zichtbaarder werden, ik werd zekerder en durfde bewust mijn voetstappen achter te laten. Zo ontstond dus mijn eigen pad, mijn eigen Hypnose Praktijk! Hoe leuk was het voor mij om mijn eigen pad te bewandelen met iets wat ik altijd gráág gedaan heb, mensen informeren, adviseren en helpen. Dit had ik nooit kunnen bedenken toen ik daar stond op straat met mijn doosje vol persoonlijke spullen.Typisch Linda...
Mijn motto = Afspraak is Afspraak. Loyaal, eerlijk, direct, betrouwbaar, meedenkend, spontaan, energiek, in het bezit van droge humor, cynisch, géén administratiewonder. Hobby's: Paardrijden, wandelen, lezen. 
 

Change Hypnose Praktijk Zet jouw 1e stap op jouw nieuwe ‘’Change’’ pad!