Ervaringen

Stoppen met Roken...
Hierbij wil ik je nog een keer bedanken. Ik ben ongeveer 2 maanden geleden bij je geweest om te stoppen met roken. Dat is gelukt! Ik ben er erg blij mee. Groetjes Daisy.

Stoppen met Roken...
Stoppen met roken was nog nooit zo makkelijk. Had ik dat maar eerder geweten dan had ik nu nog gezondere longen gehad. Maar beter laat dan nooit! Ik heb in ieder geval erger kunnen voorkomen. Met vriendelijke groet, Hans.

Stoppen met Roken...
Na het bezoek aan mijn longarts werd mij nogmaals nadrukkelijk verteld dat ik echt moest gaan stoppen met roken omdat er geconstateerd was dat ik COPD heb. Maar  stoppen met roken vind ik heel moeilijk. Ik ben in contact gekomen met Linda en na een intakegesprek en 2 sessies kan ik nu zeggen dat ik niet meer rook. Groetjes Loes.

Stoppen met Roken...
Dankzij jou ben ik vandaag al 2 jaar gestopt met roken. Nogmaals heel erg bedankt.
Vele groetjes Karin.

Stoppen met Roken...
2 weken geleden heb ik mijn laatste hypnosesessie gehad om te stoppen met roken. Ik kan echt met tevredenheid zeggen dat de sessies enorm veel hebben geholpen. Ik heb helemaal niet meer gerookt. Het is zoals Linda vertelde, er is geen ontwenning en geen behoefte en een herinnering gaat snel weg. Voor de sessies kon ik moeilijk geloven dat ik nooit meer in mijn leven een sigaret zou aanraken, maar dit vooruitzicht is super. Ik zou iedereen aanbevelen die de wil heeft om te stoppen met roken maar even iets extra's nodig heeft, contact op te nemen met  Linda. Groetjes Marianne.

Stoppen met Roken...
Het gaat goed ik kan nog steeds van de sigaretten afblijven. Ik ben totaal niet chagrijnig en het gaat me eigenlijk gemakkelijk af. Bedankt voor de hypnose sessies! Groetjes Janine.

Stoppen met Roken...
Nog steeds ben ik heel positief en heb ik nog geen sigaret aangeraakt. Ik begin nu in de fase te komen dat, als ik anderen zie roken ik bij mezelf denk: ''wat ben ik blij dat ik niet meer rook''. Van meer dan 1 pakje per dag in 1x naar helemaal niks, zonder moeite. Nog steeds heel dankbaar. Groet Bart.
 Change Hypnose Praktijk Jij hebt je ''change'' gemaakt, deel hem hier!