Definitief stoppen met roken?

Wie wil dat niet? Wil jij dat ook? Heb jij het al zo vaak geprobeerd, helaas nog steeds zonder resultaat? Wil jij nu ècht verandering? nu éénvoudig en effectief! 

Nicotine is de meest verslavende stof ter wereld! Deze verslavende stof houdt vele miljoenen mensen in zijn greep. Iedereen die rookt weet dat roken zéér ongezond is, niet fris ruikt en héél véél geld kost. Iedere roker geeft aan te willen stoppen met roken, iedere roker probeert het wel, maar valt helaas telkens weer terug in de oude gewoonte, het maar weer gaan roken!

Iedere roker geeft aan dat het stoppen met roken ontzettend moeilijk is.

Hypnose is heel geschikt om zonder enige moeite een einde te maken aan de verslaving aan sigaretten. De strijd tegen verslavingen speelt zich namelijk af in het bewustzijn en kan heel goed opgelost worden in het onderbewustzijn De kracht van hypnose is enorm om definitief af te rekenen met je nicotineverslaving. 

De verslaving zit dus met name in je hoofd. Om specifieker te zijn: in je onderbewustzijn, het stemmetje dat steeds roept om een sigaret. Met hypnose kan ik het onderbewustzijn herprogrammeren zodat dit stemmetje verdwijnt en daarmee ook de verslaving. De voordelen van hypnosebehandeling bij Change Hypnose Praktijk zijn:
-85% van rokers is na 1 behandeling een niet-roker geworden
-hypnosebehandeling is succesvol
-hypnose is de enige methode om de gewoonte van roken te stoppen
-geen ontwenningsverschijnselen
-geen stopstress
-geen gewichtstoename
-geen rookverslaving meer

De voordelen van stoppen met roken op een rijtje:
-verbetering van geurvermogen
-verbetering van smaakvermogen
-conditionele verbetering
-geldbesparing
-goed voorbeeld zijn voor je kinderen
-een niet-roker zijn
-verbetering van je gezondheid

Wil jij ook vanaf nu als een niet-roker door het leven gaan?
De investering in een gezonder leven is maar liefst € 125,-